Akkus sövényvágó Bosch

Akkus sövényvágó Bosch – töltővel, akkuval

A Bosch akkus sövényvágó könnyű és erőteljes sövényvágó, közepes sövények nyírásához tökéletes választás. Vezeték nélküli mobilitást tesz lehetővé, az igényes vágásokhoz, a kert teljes területén.

akkus sövényvágó Bosch
Bosch elektromos sövényvágó 18 V-50

Ára: 179-216 EUR

megrendelés az Amazonról

A Bosch blokkolásgátló rendszer jól jön a folyamatos vágáshoz, és a vastag ágak esetén, az 50 cm pengehossz és 20 mm fogtávolság is a sövény könnyű nyírását segíti.

Az 18 V-os akkumulátor és töltő készlet gond nélkül használható, az összes 18 voltos rendszerű akkumlátoros eszközhöz. Az Amazon csomag talma: Universal Hedge Cut 18 V – 50 akkus sövényvágó, XL kertészkesztyűk, PBA 18 V 2,5 Ah WB akkumulátor, gyors töltő AL 1830 CV, Doboz.

A Bosch 18 V Universal Hedge Cut 18 V – 50 vezeték nélküli sövényvágó, szénkefe nélküli motorral rendelkezik, így erőteljes és jelentősen hosszabb élettartamat kínál az eszköznek.

Könnyű kialakításának köszönhetően a munka nem annyira megerőltető, így az órákig tartó sövényvágás kényelmesebb, mint más nehezebb gépekkel. Az Universal Hedge Cut 18V-50 tökéletes választás közepes méretű sövények nyírásához, legfeljebb 20 mm vastag ágakkal, például tujából, ligusterből, babér vagy bükk sövények esetén.

Az akkumulátor üzemideje akár 75 perc is lehet, és az akkumulátor töltöttségjelzője tájékoztatja Önt az akkumulátor állapotáról munka közben, így váratlan akkumulátor lemerülés csak akkor fordul elő, ha nem nézünk a kijelzőre. Az elasztikusan vágott kések éles és jó minőségű vágásokat tesznek lehetővé, optimális teljesítménnyel és tartóssággal. A készülék a POWER FOR ALL ALLIANCE része. Egyetlen akkumulátor számos eszközt képes táplálni számos márkától.

megrendelés az Amazonról

“A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte mintegy 402 600 munkatársat foglalkoztat (2021. december 31-én) és 2021-ben 78,7 milliárd euró árbevételt ért el. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő, több mint 440 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. A Bosch csoport 2021-ben 6,1 milliárd eurót költött kutatás-fejlesztésre, melyek középpontjában az elektromobilitás és a vezetéstámogató rendszerek, emellett pedig az ipari és fűtéstechnika villamosítása állt.” /Wikipédia/

elektromos házi malom